Login

Signup

ORTODONT

ALEKSANDAR GULIN

Stomatolog sam, specijalist ortodoncije, sa više od 20 godina radnog iskustava na području stomatologije te preko 10 godina kliničkog rada u usko specijaliziranom području stomatologije - ortodonciji. Od početka studija pokazujem veliki interes i za cjeloviti pristup čovjeku te se tako i moj put do specijaliste ortodoncije obogatio različitim konceptima kojih je i udruga Sinergija rezultat. Naime, naglasak stavljam na najvažniji dio ortodoncije po definiciji a to je praćenje i usmjeravanje rasta i razvoja područja čeljusti i lica te sukladno tome i ostatka tijela, usko vezanog na disanje i nepoželjne navike (gutanje, neprohodne dišne puteve, nepravilno spavanje i slično).

Svoja znanja usavršavam uglavnom po seminarima i kongresima po cijelom svijetu. Od Azije preko Europe do Amerike, uvijek u potrazi za najjasnijim informacijama vezanim baš za rast i razvoj te praćenje i usmjeravanje istog, što se u konačnici objedinjuje terminom “Funkcionalna ortodoncija”.

U svom radu na regiji čeljusti i lica pristupam čovjeku kao cjelini, temeljito i maksimalno dakle sveobuhvatno, koristeći znanja i alate koje sam revno prikupio tijekom godina kontinuirane edukacije.

Moj posao je moj život, radim ga punim srcem i svim svojim bićem, iako ponekad ostavim vremena i za prijatelje, putovanja, užu obitelj i tango kao moju protutežu radoholičarstvu.