Login

Signup

PSIHOLOG

LATICA MLADINA

Psihologinja sam, sa višegodišnjim iskustvom rada u područjima upravljanja ljudskim resursima i psihoterapije. Svoj rad baziram na konceptima humanističke psihologije, gestalt psihoterapije, procesnog rada, art terapije i body work-a.

Četverogodišnju edukaciju iz gestalt psihoterapije pohađala sam u okviru IGW Wurzburg, završila sam dvogodišnju edukaciju expressive art terapije, a ProcessWork usavršavam u Zürichu, Barceloni i Londonu. Proteklih 15 godina na razne načine se bavim temama ljudskog funkcioniranja i ponašanja. U terapijskom radu bavim se raznim temama – krize identiteta, partnerski odnosi, obiteljske dinamike, problemi u socijalnim odnosima, klijenti s posebnim stanjima/poteškoćama, problemi LGBTIQ pojedinaca, roditeljstvo, tjelesni simptomi, traumatski događaji, podrška za osobni razvoj.

Posebno zadovoljstvo pronalazim u radu sa starijom djecom i mladima jer kod njih se s malim intervencijama mogu napraviti veliki pomaci. Neke osnovne i važne stvari vezane za komunikaciju, odnos prema sebi i drugima jednostavno im nikada nitko nije rekao – idemo to mijenjati!

Posvećena sam kontinuiranom učenju, uživam u putovanjima i odlascima u prirodu. Jedna od glavnih osobnih misija mi je postići balans između obitelji, posla, prijatelja i sebe.