Signup

KINEZIOLOG

ZORAN PAJIĆ

Magistar sam kineziologije koji svoje područje stručnosti razvija u smjeru funkcionalne dijagnostike i rehabilitacije. Diplomirao sam 2011. godine i već tijekom studija započinjem s individualnim radom u kineziterapiji. Nakon toga se razvijam u raznim smjerovima te grane, sagledavajući kineziologiju interdisciplinarno.

Na putu do osnivanja vlastitog dijagnostičkog i rehabilitacijskog centra te pokretanja udruge Sinergija, sakupljao sam iskustva kroz uloge izvršnog direktora te voditelja tima u MBS centru, kinezioterapeuta u privatnoj neurološkoj ordinaciji, kao osobni trener, trener plivanja i trener trčanja, profesor tjelesne i zdravstvene kulture te kao kondicijski trener profesionalnih sportaša 1. rukometne lige.

Vjerujem da je rana dijagnostika te sveobuhvatan motorički razvoj ključ zdravlja te zbog toga osnivam i dječju sportsku akademiju Mali Olimpijac koja sada broji 500njak članova, a čiji sam direktor i suvlasnik 8 godina. Organizator sam različitih sportskih događanja koja promoviraju zdrav i aktivan život te iskustveno učenje u prirodi. U raznim tvrtkama uvodim treninge korištenja tijela na radnom mjestu.

Volim planinarenje, avanturizam i aktivan život, a volio bih nastaviti svirati saksofon koji je bio moja strast u mlađim danima.